Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN GÅNG

En gång var jag bunden framåt
nu är jag bunden bakåt
då riktningen vände
måste jag ha varit fri
vilken stund kunde det ha varit?




Fri vers av GW
Läst 199 gånger
Publicerad 2009-12-14 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GW