Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE HUS

De hus som har omramat mitt liv, ser jag inte mer
de har flyttat in i mitt hjärta
de blir allt mer befolkade
det ger alltmera att lyssna inåt.




Fri vers av GW
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-21 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GW