Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helkloka är farliga

Lite tokig må man vara, lite tokig får man vara
för att befara sitt förstånd

Lite tokig må man vara, lite tokig ska man vara
för att försvara sitt förstånd




Fri vers av GW
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-29 12:48



Bookmark and Share


  421A
Haha, den var skön!
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

GW