Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT LIV

Mitt liv var inte roligt
men psykologen ställde upp
och jag fick terapi.
Han klarlade hela min barndom...
Med en sådan barndom
blev det ett sådant liv,
det var som hake i hyska.
Jag stämde.
Terapeuten var tillfredsställd
men jag kände mig förolämpad




Fri vers av GW
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-29 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GW