Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARJE JUL

Varje jul en stund mellan brådskorna kommer ni upp för trappan
ni blir aldrig äldre och bär alltid samma kläder
nu sedan mitt öga inte längre kan följa er.




Fri vers av GW
Läst 197 gånger
Publicerad 2009-12-21 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GW