Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomten är packad

granen är klädd
grälen ligger nedpaketerade i små
ångestdämpande färgglada paket

pengarna som mäts
kärlekens som nu skall
avgöras i form av storlek
denna dyrlek

jag sitter packad bakom en gren
med ett sterarinljus som
splittrar mina ögonprismor

jag är skitfull och bara glad
av att slippa vara helt medveten

idag låter dom mig vara packad ifred
ingen vill stöta sig med en full tomte

alla vill få paket
alla vill vara glada

och jag får vara ifred,
det finns något gott med julen




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-14 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP