Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jul på psyket

inga ljus för att man kan bränna sig
inget kaffe för att man kan bränna sig

inga paket som man kan skära sig med
inga grenar som man kan sticka sig på

den jul som finns här
är bara ett datum

som väntar på att övergå
medan andra väntar på

snön som väntar
som vi inte kan ändra på




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-14 19:56



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Om du är där...god jul till ditt hjärta...det tar dom aldrig ifrån dig, lova ! Annars god jul ändå, önskar Gunnar
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP