Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då själen


Då själen
ler i kroppen
känns livet
värt att leva.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-14 20:10



Bookmark and Share


  livsdans
Så är det verkligen! Fint!
2009-12-27

  Maria T
Ja, kropp och själ hör ihop
2009-12-15

  Gunilla VIP
Vackert!
Hjärtat gör ett
extra gladskutt
av dessa rader!
2009-12-14

    baruk
Ännu en fin liten miniatyr.
2009-12-14

  etthjärtaäralltidrött
*ler* Ja, just så.
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP