Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tvinga..

När du skriver
så här..

Ja varför är
du så där...

Är det distans
till mej jag får
höra..?

Inte tänker jag
dig störa..

Att tvinga eller
pressa..

Förfölja eller
stressa..

Det vill jag med
dej aldrig göra..

Så varför låter
du mej inte det
höra..

Initiativet..
jag ger
dej...

Som sagt..
Vill dej inte hålla,
inte kväva eller
på något sätt
kräva..

Men älskar dej
det gör jag!




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-14 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders