Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man gör nedslag i forumet...




elakheter.se

 

på "elakheter.se" befrämjas inte
det kreativa flödet
inget guld vaskas fram under hån
och blyga poeter utan rustning
skyggar i portgången




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-14 22:43



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Eftersom jag är larvigt snäll av naturen, drabbades jag av en riktigt omskakande ahaupplevelse när jag lyssnade på en diskussion om det här med uppförande i cyberrymden på teve i ett morgonprogram..Någon klok människa sade ; Det är mycket enklare att vara elak än att vara snäll.... det förklarar en hel del är jag rädd!
2009-12-19

  Berit Robin Lagerholm VIP
Inte bara i forum Måna, i texter också
Suck men nu har jag tagit på mig solglasögon så nu känns det bättre
2009-12-15

  Larz Gustafsson VIP
Så som man blir bemött bemöter man.
2009-12-15

  Per Teofilusson
delvis håller jag med, men jag undrar då och då om inte snällheten kan vara en lika tillbakahållande kraft.
2009-12-15

  Elaine.S VIP
Viktiga ord!!!!
2009-12-14

  Eva Langrath VIP
Bra rutet världen är sig lik överallt.......
2009-12-14

  Johan Bergstjärna VIP
Bra talat... Skönt att aldrig vara där!
2009-12-14

    baruk
Det är så sant! Må vi vara rädda om - och umgås varligt med - varann!
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger