Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gifta mig (Haiku)

Gifta mig

ha ha ha

sa du

och gick




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-14 23:30



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Hon blandade ihop det med för-gifta...
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP