Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintrigt

vintrigt mörker
halkiga steg

däck som slirar
rutor med is

kinder som blossa
näsor som rinner

varma vantar
kalla fötter

varmluftsfläckt
fönsterimma

kalla golv
yllesockar

varm chocklad
clementin





Övriga genrer av Dito VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-14 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP