Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt oss vara

väck henne inte
låt henne vara, låt henne sova vidare
ovetandes om min existens

det blir trassligt, det blir trasigt
det blir jobbigt för alla inblandade

låt oss bara vara
försök inte att para ihop oss

vi är inte meningen
egentligen är vi ingenting

bara för oss själva
utan andra, kan vi överleva

vi har aldrig lärt oss att älska
som vi borde göra, med varandra

låt oss bara få slingra oss
så kommer sommaren snart tillbaka




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-14 23:47



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Tänk att för-älska är så mycket lättare än älska...det är dumt tycker jag !
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP