Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkel


Med dej
Allt så enkelt


Mitt sinne får ro

Ingen roll
Inga krav

Bara jag, Anders

I din famn.
Så nära

smeker jag
din

rygg

med tankar om
sommaren




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-15 00:01



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att tankar om den andre ibland får vingar och blir änglasända budskap' till den andre
är sant
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders