Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pågår i Köpenhamn ,Världsklimatkonferensen (om den nu inte är slut)


"Årets Miljöbluff !"

Opportunism är bara förnamnet när ALLA vet att USA, Kina och Ryssland gör precis som de vill, kanske betalar lite mer i dessa Patetiska Miljöavgifter (som legaliserar miljöförstörelsen). USA , Kina och Ryssland SKITER fullständigt i miljön och jag har full förståelse för dessa tusentals demonstranter som vill visa sitt missnöje med dessa Löjliga Taskspelare, som , med Vackra Tomma Ord och Meningslösa Floskler bara har ett ENDA syfte med dessa teatraliska "Miljökonferenser" .Att Legalisera en fortsatt MISSHANDEL av Vår Luft, Vårt Vatten och Vår Växtlighet ! OM man penetrerar alla de "viktiga" miljö beslut som kommer att tas så är de. säkerligen, så perforerade av dispenser och undantag så att "det bidde inte ens en tummetott !"


-----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 208 gånger
Publicerad 2009-12-15 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska