Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill


Jag vill leva
känna glädje
Veta att jag
finns...

Inte vara till
besvär...

Inte väcka
frågor...

Jag vill vara
klar...


I den perfekta
av världar, är vi
alltid det vi vill...




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-15 05:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders