Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bro av kyssar




acceptansen,
svansen av förtret kommer ifatt en,


snubblar, famlar
efter orden du älskar, ljuden falnar


älskar vi lika delar av oss själva, som vi älskar varandra?


i tro
genom misstro,

kysser vi, i passagen,

en bro












Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-15 13:58



Bookmark and Share


  Andreas Widell
oj oj oj! :D

nu vill jag bygga broar! :D
2009-12-15

  stenen/ Yv Ericsson
otroligt bra poetat! och med svans och bro och allt..märks.
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP