Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snösmärta



täcker snö
smygande tassar

fabulerar oro,
verklighetstro

knivarna vassa


skär igenom snön, din mage
öppnas

ditt brösts skri studsar mellan snöflingorna


jag kan inte uttala smärtan,

och,

den är vit








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-15 14:04



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
mycket bra igen och igenkänn så snö äter mitt skelett
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP