Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvinnoknytet

 

 

inbäddad

 

vitdröm

 

glöder skimrande bröstpurpur

purpursnäcka

purpurfjäril bred ut dina vingar

 

vem vill trösta

kvinnoknytet

 

 

kläder av mig alla smycken

så ock de vita

 

inbäddad vitdröm

 

mitt hjärta brinner

 

oh så jag längtar efter samtal vid elden

 

samtal i ljustimmar

 

vem vill trösta kvinnoknytet

 

lägger drömtäcket

runt

 

träder in i hjärtats sång

 

avkläder mig alla smycken

så ock de vita

 

 

 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-15 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser