Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

december 2009

jo, det får nog bli en gitarr i alla fall ;)

även denna skriven på melodi




om, om inte, om hade

Du kommer snabbt att förlora

om du tror dig äga utan att förtjäna

Det spelar ingen roll

vad du har bakom axeln

vid en gräns där

om, om inte, om hade

bara tar onödig energi

Ingen kan ändra din handling

Det är du själv som föder dagen,

du själv som bygger upp behov

du väljer vad du får behålla

och vad du låter passera

Det är lätt att med avund se

vad andra människor har

en konst att bita ihop

villigt kämpa för det som du har kvar

Kallas det karma?

Eller ett ödes ironi,

vad vet jag

när jag tänker och hoppas

att du ska känna

om

just kring mig

Dina händer skulle oförtjänt

få leda mig vart som helst

bara säg,

bara tyck

låt mitt inre beröra dig

Jag är på ruta ett

möjligheterna finner inga gränser

det finns ingenting

jag skulle gjort annorlunda ändå

första klivet ut

framtiden osäker, men den är min

ska du med, du har biljetten

eller stå kvar och riskera

om, om inte, om hade

bakom din axel

den dagen

när jag inte längre finns kvar




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Lindsy
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-15 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy