Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanning




en misshandel

att vakna mitt i natten

ett skrik hörs

jag tittar ut

gemom springan i dörröppningen

från mitt rum

med pippilångstrump tapeter

tomma påsar

tomma kartor

jag vet att du är hög

du gör dumma saker då

butta inte ner henneför trappan en gång till

tänk om grannarna vaknar

precis som jag

och ställer sig i dörröppningen och tittar ut

precis som jag

 

skrik som hörs

ben som knäcks

blod som rinner

tårar som svider

 

 

 

av ett slagsmål

en misshandel




Bunden vers av håell
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-15 20:19



Bookmark and Share


  Water VIP
Litens värderingar åskådar världen utanför den gräns där människan är hel
2009-12-15

  Line W
Känner igen mig i varenda rad, bra skrivet! Kram
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

håell
håell