Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ja tänker på dig. det är julafton idag

det saknades något idag
och det var du morfar
fast det va skönt på samma gång
för ingen var orolig för dig
jag vet hur bra du har det nu
i himlen
det var ditt eget val,jag vet
men jag saknar dig ändå
och jag vill att du ska veta det
det är tomt utan dig
det kommer alltid vara ett tomrum efter dig
men det fyller vi med dom bra minnena
för det finns
några enstaka
morfar
vila i frid
jag tänker på dig




Fri vers av håell
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-25 19:33



Bookmark and Share


  Water VIP
Den känslan delar jag med dej att någon saknas vid julbordet.
Fint skrivet
2010-12-27
  > Nästa text
< Föregående

håell
håell