Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan inte låta bli att sakna dig

för mig var de aldrig svårt
ganska enkelt faktiskt

tiden går
jag tänker fortfarande på dig
på mina misstag
och skärtorsdagen

men det är inte svårt
bara tungt




Fri vers av håell
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-14 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

håell
håell