Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvandling


Hur världen
förvandlas
då ljusen tänds
och snön lägger sig.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-15 20:42



Bookmark and Share


    baruk
Ja, då ljusen tänts
och snön lagts till ro
står hoppet på glänt,
då är lättare tro.
För gammal och ung
mörk väg lyses opp.
så gläd dig och sjung
om kärlek och hopp
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP