Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

in vino veritas

låst ute alla tankar som skrämmer mig
tömt innehållet ur flaskan

väntar på orden som snart kommer
väcker min ådra av skrivande

det har varit en del vin nu
det har runnit känslor

som skrivits, beskrivits
så vad fan

ge mig en fylla till
så skriver jag vad jag vill




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2009-12-15 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP