Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan ryggrad

han ville ha dig så intensivt
att han lämnade allt bakom sig

nu har du honom här hos dig
tätt intill och tillintetgjord


barnen saknar honom
men han har lämnat dem

du har fångat hans uppmärksamhet
och han har fastnat i dig




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2009-12-15 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP