Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I huvudet på en hysterisk morgongängare


En stillsam tanke om hjulen

Den är inte söt
bara trögflytande
visserligen har alla
utom de verkliga
entusiasterna
gett upp väskor
på hjul i snömodden
men nu har det nya börjat.

tusentals människor
tycks försöka slå
världsrekord i långsamt
gående

aaarrrggghhh




Övriga genrer av Bengt VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-15 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP