Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vari består

förlåt

 

förlåten in till templet

dörrarna rummet in till templet

 

så vari består

 förlåtelsen

 

för – låt – en

 

 

kanske förlåt är:

 

tack att du ser min svaghet

min obalans

min rädsla

 

 

så att jag därigenom finner vägen hem




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-15 23:55



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Så vackert du skriver.
2009-12-16

  Erikjohansson
Helt fantastisk.....
Jag finner mig väldigt svag emot din dikt konst!
2009-12-16

  L Patrik W Johansson VIP
Hellre förlåten än grannlåten...

ur Mårbacka av Selma L som blivit en favoritbok i höst...alla mina texter om dymark kommer som inspiration därav (ord som beskriver skogsmark som måste bevaras) och minnen av Dalälven som barn

”Och fastän nästan all grannlåten var oäkta gods, så kan
man nog förstå, att en bondbrud med stor, hög krona och
bred blomkrans på huvudet, med en mängd mångfärgade
pärlband om halsen, med brokigt sidenskärp och brokiga
band omkring kjolen, med smyckade handleder och
spännen i skorna var den grannaste syn man kunde få
skåda. "

dessutom kom dessa få ord du skrev att minna om krossandet av templen och marknadsstånden i en viss böckernas bok

Be well,
LPatrikWJ
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser