Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina vingar




Blundar och andas
Sakta sakta breder jag ut mina vingar

Låt mig stilla andas
Ge av mitt överflöd

Leva och dricka ur min källa

Låt mig flyga fritt
flyga högt

Låt mig leva ur livets nåd
Vila om natten vid min källa
På mjuk mossbeklädd mark

I gryning sakta vakna
njuta livets närvaro
dofta klarhet
svämma över
Dricka livets oändliga överflöd

Nu breder jag ut mina vingar
Lyfter o flyger högt,
där jag aldrig varit förut




Fri vers av Avinasha
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-16 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avinasha