Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blundar och följer



Längtar följa strömmen
Flyta med
I floden som är min
som på ett sätt är allas

Oändliga hav,


Klär av mig
plagg för plagg
steg för steg

naken
vill jag flyta i min flod
Känna mot min hud
Höra
Uppleva

Andas mig till ett,,
med floden som är min








Fri vers av Avinasha
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-16 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avinasha