Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andas mig




Du bär ett ljus

ett skimmer, lyser och strålar
Som solens alla strålar
likt ett barn gläntar skatt kista
så mycket vackert

många vill ha
kan vara svårt att bära

Solen lyser
ännu vackrare
allt gnistrar starkare än solen
Du blir bländad

det väcker så mycket i dig,
Du blir rädd

din kropp skälver
Du darrar
darrar Långt in i själen

Din nakna kropp skälver mot Gud
och du andas

Andas

djupare än du någonsin gjort förut
Du älskar
för första gången

Dina andetag ekar i tystnaden
du flämtar
kvider
kämpar efter luft

Andas

svetten rinner efter din kropp
du är varm
Du är het
ditt Hjärta bultar
och Du andas
Andas
för att överleva


Du är rädd


rädd för att känna din egen storhet
så rädd
och din längtan så stor

ditt hjärta växer
det gör ont
smärtan skär som knivar
du skriker
och Du andas
andas in livet

Du njuter
som du aldrig vågat njuta förut


likt en dånande vårflod
som ett barn vid sin moders bröst
står du där
naken och sårbar

Min älskade
om du kunde se din storhet
ditt ljus
din nakenhet som blir så skör i solen
det är så vackert att det gör ont

En sån renhet
kristall klar renhet
Du badar i Guds hav

Mörker möter ljus
skratt möter gråt
smärta möter njutning
visst är det fint

förtvivlan möter hopp
glädje möter sorg
visst är det fint

Du låter livet komma nära
och du andas
andas in livet i varenda liten cell i din kropp
du låter livet komma nära
visst är det fint





Fri vers av Avinasha
Läst 168 gånger
Publicerad 2009-12-16 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avinasha