Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MammaKärlek

Idag hyllar livet sig självt


Så vacker Vackert

Ödmjukt bugar jag för att se dig

ser dig upptäcka världen

Ser mig i dig

I dig ser jag mig


Du berör mig nära


Adam jag älskar dig




Fri vers av Avinasha
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-17 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avinasha