Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu flyr jag




Nu flyr jag..
In i dansen
Till landet där mitt ”space” blir oändligt
Hjärtat mjukt
Passionerat
Lyckligt
Kraften o kroppen total


För en stund är jag Fri


Dansar tills jag lyfter mot högre höjder
Lämnar jorden för en stund
O ändå..
Fötter som älskar mot marken




Fri vers av Avinasha
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-16 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avinasha