Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid vår lägereld




nu väntar stunder, av förväntan
bunden

jag ligger avdomnad vid elden, du har hatten över ansiktet
min fjäder rör sig för vinden

bär en bris till min själ


vi väntar,
vi väntar, att stunden skall nalkas

förivriga det stilla, stilla
vansinnets nycker


vi bränner varandra med migrän,
bränner våra stickor, våra trän

förbränner och förbränns av hettan i vår kärlek,
den känns,

och sprätter våldsamma bloss i vargtimmen


gryningen,

är när










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-16 10:33



Bookmark and Share


    Max Poisé
behagligt. var orden jag känner
2009-12-16

  peter markurth
mmm
2009-12-16

  Mr Lindemann VIP
Bra här!
2009-12-16

  Uppfångad
En behaglig bild som skänks, om än intensiv
Bra!
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP