Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid soluppgång




jag anar soluppgång

jag skönjer horisont

jag blickar, precis bortom molnstrimman som skymmer


de sista stjärnorna bleknar

allt blir ljust, en dag

tar sin början, rymmer än


universums mörka himmel, över öken

över dimman som skymmer

det som glimmar


solstrålen

guldgul,

klar









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 1498 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-16 10:45



Bookmark and Share


  T.R Ekman
Du ger verkligen en drömsk bild av verkligheten...härligt
2009-12-16

  peter markurth
bra
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP