Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En själ i remsor


I mitt töcken
av tankar som flyr mitt förnuft
finns du

Jag lappar ihop
mina smärtor
försöker undvika en pinsam tystnad

Du står och ser mig gå sönder
men utan att bry dig
om de blodiga bitarna på golvet




Fri vers av Gigi
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-16 11:08



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
En starkt dikt som jag just idag känner litet extra för. Bra, tycker Fredrik
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi