Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kropp brister

Jag skriver
för då

ser jag

att jag
existerar

jag
lever

även

om jag inte
alltid

förstår
meningen

med att jag
lever

själen
sliter

det känns
även fysiskt

jag vill
ge upp

men återigen
jag ställer mig upp.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-16 11:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En livskraftig gest
trots allt
2009-12-25

  Mr Lindemann VIP
Att ställa upp
då delar av en
ger upp
ger ingen fin
morgondag
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e