Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julen snart här

En ensam
tid

tomt

jag ser
stress

förväntan

ensamhet
jag har

tomheten
töjs ut

ekande

snön den
yr

julen
snart här

förväntan

ångest

världen
täcks av ljus

skratt och
varm choklad.





Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-16 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e