Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Rapports lunchsändning ....


"Världsklimatmötet i Köpenhamn - Skandal under Uppsegling !"

Som ytterligare Bränsle till den Kritik som ,REDAN, framkommit, visar nu ELITEN
i Världspolitiken sina "Varghuvuden" ! De VÄGRAR t.o.m. ACKREDITERADE MILJÖORGANISATIONER TILLTRÄDE till Konferensen ! JORDENS VÄNNER är bara ett av exemplen !
Den inkallade Polisen, som i antal vida ÖVERSKRIDER Demonstranterna ,visar på STOR BRUTALITET , man kunde se filmsekvenser med nedtryckta och nedslagna demonstrationsdeltagare och Polisen har order att göra detta utan några speciella skäl, " i förebyggande syfte" ! Många Hundra har redan gripits ! Som det nu ser ut i Köpenhamn så anser jag att det hela håller på att utveckla sig till ett "STORT OCH PATETISKT HÅN MOT ALLT VAD DEMOKRATI HETER " och SKULDEN TILL DETTA FALLER TUNGT PÅ DET FÖRSAMLADE ETABLISSEMANGET ! FY FAN FÖR ER !!!!!!!!!!!

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-16 12:14



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Nu är detta "sällskap för inbördes beundran" lagt till handlingarna ! Och det blev, precis som många av oss, VISSTE, ett FIASKO ! INGA BINDANDE BESLUT togs , i stället blev det en "ÖVERENSKOMMELSE" i allmänna drag , utan tydliga detaljer, snarare ett "allmänt Flumdokument" (som väntat) . Och , INTE ENS detta skrevs under av alla deltagare ! TOTALFIASKO var ordet ! SEGRARNA är ALLA DEMONSTRANTERNA som ,ju, FICK RÄTT ! "ÅRETS MILJÖBLUFF" ÄR ETT F A K T U M !!!!!!!
2009-12-19

  LassO
"ein swei drei nazipolizei" de kan ju lära sej av de "svenska polisen" hur man lägger in ljud på filmade scener till rättegången... och kanske som i den svenska version av "rättsprocess parodi" så fanns det "ingen ansvarig".....
2009-12-18

  Mats Henricson
Hörde just på 16-Nyheterna i P4 att självaste Ordföranden (uppfattade ej namnet) avgick efter allt tjafs ! Han uttryckte harm och besvikelse över att , citat : "Det mesta var redan beslutat i förväg och färdigskrivet, därför är den här konferensen meningslös !"
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska