Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Empatisk handling

Att nå
ut

sträcka
sin hand

till den

som inget
har

en varm
säng

mat

som inte
finns

en tanke

utanför
en själv.






Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-16 12:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I juletid
och men
också
året om
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e