Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill släppa taget

Jag vänder
mig bort

bort från
livet

det
smärtar

jag vill
släppa taget

men

livet drar mig
vidare

mot nya
mål.










Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-16 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e