Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade en gammal dikt att skriva om. Den kan passa här.


Starta från Gå igen

Säg mig vart ska jag i världen gå?
Vart jag mig i världen vänder
Big Mac Heaven
ser jag då

Lilla vän, du har inte en spänn
Vänd om, starta från Gå igen




Fri vers av Senorita Bergman
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-16 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Senorita Bergman