Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtan



Det finns smärta
som aldrig läker..

man bäddar bara
in den i ett bandage
av förnekelse...


Smärtan finns där för
alltid. Vi lär oss
bara att, förneka..

Det kallas att gå vidare




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-16 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders