Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djup möter djup

att inse sin
litenhet

men även
sin styrka

att tillåta
själens röst

röra sig
i sitt inre

djup möter
djup

styrka möter
svaghet

liksom

himmel och jord
möts vid horisonten




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-16 18:20



Bookmark and Share


  Water VIP
Tänkvärd och fin bild du målar upp
Känns som du pekar ut var boningen
för det sanna jaget är belägen.
2009-12-20

    ej medlem längre
Vist talat
skönt präntat
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e