Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgiftade barn

pengarna har ramlat över dig
du har tjänat ärliga pengar

aktierna har stigit
du imponeras av dig själv

men inte barnen som du investerat i
där borta, långt härifrån

där regnet är surt
och barnen föds utan armar




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2009-12-16 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP