Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den 15 december 2009

Den 15 december 2009

Nu sitter jag ensam utan dig
Du fick mitt hjärta slå igen
Nu tänker jag bara på dig
Jag undrar om du våga ta klivet
fram och bli min tjej?
men gumman lovar mig att du säger nej
jag lovar o svär att vi tar sakta
detta är rent fakta
har du svårt att fatta
att jag vill bli din man
jag lovar att vi kan
om vi ta de lugnt
så blir inte svårt
vi ska inte köra så hårt
ta en dag för dag
för varje hjärta slag
slår för dig
min finaste<3<3<3




Fri vers av Manne Lundström
Läst 155 gånger
Publicerad 2009-12-16 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manne Lundström
Manne Lundström