Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mår illa


Döljer nu allt
bakom en mask...
gränsen för kontakt
är satt..

saknaden finns
vill se, känna och höra,
finns inget att göra...

erkänner ingen smärta,
mer...
isande kyla från mitt
inre jag ger...


fast jag vill skrika,
orkar inte mer...








Fri vers av Valdemar Anders
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-16 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders