Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett steg närmare något viktigt

för detta är jag
för detta är något som jag måste verkligen
Jag väntar på att leva
när jag borde leva nu
och allt som gör ont
gör något verkligen
för försent, inte försent, ganska försent
..lite försent

inte verkligt, inte viktigt
inte riktigt
våra dagar fyller vi med allt detta som är inget
som är överlevnad men inte mer
som är ett steg närmare döden
men som ingen minns




Fri vers av NannaI
Läst 215 gånger
Publicerad 2009-12-17 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NannaI