Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och vattenytan

små blad att läsa
försiktigt rör jag vid dem
ett och ett
regndroppar på det våta
och vattenytan
Du som kommer
vänd dig sakta
Bli hänförd
över dess glans
Gläd dig åt saligheten
och tystheten
i Urkällan
av kraften i att inte göra
motstånd
Av livet som sipprar upp...




Fri vers av NannaI
Läst 211 gånger
Publicerad 2009-07-25 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NannaI