Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka till livet

Tillbaka där livet började
Tillbaka till det lilla blånande
till vidöppna dörrar
till skräckblandad förtjusning
över det nya och stora
till allvaret och lyckan
över att ha klarat det för första gången

Tillbaka till livet!




Fri vers av NannaI
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-14 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NannaI